PROTEST impotriva adoptarii legii pentru stabilirea parteneriatului dintre stat si biserica in domeniul asistentei sociale (PL-x 630/2009).

VENITI  LA PROTEST!

In sedintele din 7 si 8 martie 2011 a Camerei Deputatilor, camera decizionala, a fost aprobat Proiectul de Lege pentru stabilirea parteneriatului dintre stat si biserica in domeniul asistentei sociale (PL-x 630/2009). Acesta va fi trimis spre promulgare Presedintelui Romaniei.Un grup de organizatii au format o coalitie de protest impotriva adoptarii acestei legi si solicita retrimiterea de catre Presedinte la Parlamentsi respectiv retragerea acesteia din circuitul legislativ. Motivele acestei solicitari sunt detaliate in petitia publica pe care o puteti gasi aici: www.petitieonline.ro

Coalitia de organizatii va organiza un miting de protest luni, 21 martie, ȋntre orele 11.00-12.30, ȋn fata Palatului Cotroceni, zona Leu.
Pana in acest moment si-au anuntat prezenta ȋn coalitie si la protestul de luni urmatoarele organizatii:
Asociatia Integration, Asociatia Samusocial din Romania, ALIAT – Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor, Fundatia Parada, Centrul de Relatii Internationale, Miscarea Verzilor, Asociatia Solidaritatea pentru Libertate de Constiinta, Asociatia Umanista din Romana, Asociatia Sens Pozitiv, Asociatia Secular-Umanista din Romania, Fundatia Estuar, Liga Pro Europa, Grupul pentru Actiune Sociala, ECPI-Centrul Euroregional pentru Initiative Publice.
Lista organizatiilor si a persoanelor care sustin acest protest este deschisa.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul campaniei/coalitiei: www. translucid.rosau apela urmatoarele numere de telefon: Claudiu Craciun: 0768.002.692, Costin Militaru: 0757.073.696, Monica Tautul: 0745.177.156
pr@asur.ro
http://asur.ro/

Anunțuri

Nationalismul este o boala infantila. Este pojarul umanitatii.

Albert Einstein

Legaturi


%d blogeri au apreciat asta: