Boala numita credinta si problemele psihice ale religiosilor din Romania

Pro tv a realizat o emisiune extraordinara, cum nu s-a mai intamplat niciodata de 20 de ani incoace. Au reusit sa arate ceea multi dintre noi ne chinuim sa aratam tuturor, din rasputeri, dar fara acces la telviziuni , radio si ziare ne-a fost si ne este imposibil. Acestia au resuit sa arate prostia si mocirla in care se zbate mai mult de jumatate din popor, practicile medievale, incultura, fanatismul, inapoierea si prostia, intr-un cuvant cancerul religios si problemele psihice de care sufera credinciosii. Nu este de mirare ca in orice tara civilizata, care a evoluat si oamenii au dorit progresul si evolutia, au inteles ca pentru a fi posibile aceste lucruri trebuie sa te rupi de un trecut catastrofal, negru si primitiv, de toate lcururile inapoiate care tin pe loc dezvoltarea omului si a societatii, au incetat sa mai creada in zei inexistenti si sa mai practice ritualuri medieval religioase. Acestia au inteles ca religia nu mai corespunde cerintelor secolului in care traim, ca face mai mult rau decat bine si tine omul inapoiati, incult departe de civilizatie. Aceste lucruri sunt departe de a fi intelese si de poporul roman, care in loc sa evolueze sa aspire spre civilizatie si progres, incearca sa le opreasca punand ca lege suprema religia.

Am explicat pe acest bolg ce isneamna religia, cum se opune  progresului si cat tine pe loc omenirea din cursul ei normal al evolutiei.

Ne-am bucurat cand am primit mesaje de sustinere si aprobare din partea multor oameni, in generali tineri, care au realizat ca religia este ceva din trecut care nu mai corespunde cu modul lor de viata, cu aspiratiile lor si mai mult decat atat si cel mai important ca religia incalca grav drepturile si libertatile omului.

Daca aruncam o privire asupra studiilor facute la nivelul Europei, vom observa ca Romania este singura tara religioasa, singura tara unde oamenii se calca in picioare sa pupe cadavre si tablouri, unde oamenii cred in inscenarile preotilor cu asa zisele exorcizari unde sunt adusi oameni schizofrenici sau bolnavi psihic pentru spectacol si unde statul doneaza terenuri si fonduri bisericii pentru constructia unor cladiri nefolositoare poporului.Nu vom vedea nicaieri in Europa o tara care va accepta cosntructia unei catedrale chiar in curtea parlamentului.Vom observa ca suntem singura tara cu scoli si spitale darapanate pe cale de disparitie si unde se construiesc biserici de lux cu acoperisuri poleite cu aur. Suntem singura tara unde biserica se amesteca si in educatie, unde ia decizii si se opun celei mai importante probleme, cea a orelor de educatie sexuala a tinerilor. Mai vedem ca suntem singura tara unde, inainte de a se adopta sau respinge o lege in parlament, care nu este pe placul bisericii si crestinismului, se citeste pozitia bisericii si in functie de aceasta se adopta sau respinge legea respectiva. Suntem singura tara unde copii sunt botezati impotriva vointei lor, la o varsta in care acesta nu pot lua o decizie de a accepta sau nu, cirespunzator varstei de 18 ani cand acesta este destul de dezvoltat si inarmat cu toate cunostintele necesare despre ce isneamna o religie sau alta si daca acesta vrea sa intre in randurile fanatismului si primitivismului sau sa aleaga o cale de viitor fara religie. Astfel, in final observam ca tot Romania pe harta Europei este cea mai saraca, nedezvoltata, necivilizata si inapoiata tara. Oare de ce? Care ar fi una din principalele cause? Raspunsul l-ati ghicit unii dintre voi, este religia.

Mai putem adauga multe, dar ne oprim aici si punem mai jos linkurile unde puteti urmari emisiunea realizata de Pro tv – „Romania te iubesc – Romani rataciti in credinta. secretele sectelor care vand minuni.”

Va rugam sa priviti in ochi aclor fanatici, sa cititi in ochii lor gravele tulburari psihice, incultura, inapoierea si prostia, sa vedeti ce inseamna religia si cine sunt cei care au umplut internetul cu mii de bloguri religioase, care ne invata ce inseamna „morala”, cei ce se opun drepturilor si libertatilor omului, avortului, contraceptiei, educatiei stiintifice, progresului, civilizatiei si care promoveaza inegalitatea femeii in fata barbatului.Observati contradictiile in teoria si practica bisericii si cum reprezentantii bisericii incearca sa denatureze realitatea spunand ca biserica nu este de accord cu asa ceva, ca ei nu procedeaza asa dar totusi, aceste lucruri se intampla in toate bisericile lor, indifferent de religie. Observati cum oamenii saraci sunt pacaliti, prostiti sau dau de bunavoie bani bisericilor si preotilor si cum femeia este injosita. 90% dintre religiosi sunt persoane in varsta, iar generatiei tinere pare sa nu-i mai pese de religie sau au realizat cat de rea este religia si nu mai accepta asa ceva si au hotarat sa traiasca liberi si fericiti. Acest lucru ne dovedeste ca  apocalipsa din Biblie este apocalipsa religiosilor, adica sfarsitul religiei si adeptilor ei.

Citez:” Poti sa crezi in Bahaullah, in Crestinism sau Biserica Universala care-ti promite miracole pe banda rulanta. Nimeni nu o sa te opreasca. Insa de un lucru putem fi siguri: cel mai usor poate fi manipulat UN OM AFLAT IN SUFERINTA FIZICA SAU PSIHICA, un om care simte o nevoie acuta sa creada in ceva, sa gaseasca un rost si un sens superior pentru viata lui. CREDE SI NU CERCETA POATE FI UNEORI CEA MAIS CURTA CALE SPRE PIERZANIE!

http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/romani-rataciti-in-credinta-secretele-sectelor-care-vand-minuni.html

Anunțuri

Nationalismul este o boala infantila. Este pojarul umanitatii.

Albert Einstein

Legaturi


%d blogeri au apreciat asta: