Solidaritate cu organizatiile si comunitatile LGBT din Republica Moldova in lupta pentru dobandirea drepturilor si libertatilor fundamentale

Amintim ca in ultima perioada, in Republica Moldova, au avut loc o serie de manifestatii primitive impotriva adoptarii legii antidiscriminare, venite din partea bisericii crestine si a unor organizatii inrudite cu aceasta, anti-progresiste ce se opun dezvoltarii si progresului, organizatii de natura extremista, antisemite, homofobe si sexiste.

Protestatarii au incercat sa convinga parlamentarii sa renunte la sintagma “orientare sexuala”, care face parte din proiectul Legii Antidiscriminare. Manifestantii sustin ca aprobarea unei astfel de legi ar lovi in”conceptual de familie”, in “moralitate” si in religia crestina. Daca analizam mai atent vom observa ca absolut  toate aceste concept de “moralitate”, “religie” si “familie”, apartin bisericii si automat unei minoritati, acea a credinciosilor, crestini. In ultimul timp se observa peste tot o confuzie totala si o acceptare a acestor norme ca ceva normal, din partea unora care nu au facut aceasta analiza si nu cunosc faptul ca majoritatea acestor norme din societate acceptate orbeste sunt de natura religioasa, si au urmari deosebit de grave asupra progresului, civilizatiei si evolutiei in general. Natura acestor norme, si reguli precum familia, rolul femeii de a naste cat mai multi copii, casatoria, ura, homofobia, inegalitatea dintre femeie si barbat, neacceptarea diversitatii, si a progresului, intr-un cuvant MORALA CRESTINA, este de a tine omul inapoiat, de a-l face sa traiasta in reguli si norme invechite, din evul mediu, daunatoare societatii si omului, de a impiedica evolutia societatii si civilizatia.

In opinia acestora, homosexualitatea, “este o tulburare mentala care trebuie tratata” si care statul nu trebuie sa-I ofere un statut in cadrul unei legi. Pare normala aceasta atitutdine, daca observam ce am scris mai sus despre mentalitatea si principiile medievale in care traiesc acestia. Acum 100 de ani homosexualitatea era considerate o boala, dar nu din cauza ca aceasta chiar ar fi fost o boala in realitate ci din cauza ca in acele timpuri nu existau cercetari iar stiinta nu era atat de evoluata ca in ziua de azi, cand a fost dovedit prin nenumarate studii si cercetari oficiale ca homosexualitatea nu este o boala, ca ea a fost prezenta la animale cu mult timp inaintea aparitiei omului si ca un om se naste homosexual nu devine in timpul vietii. Exista si cazul in care acestia recunosc la o varsta inaintata ca sunt homosexuali, dar asta nu inseamna ca atunci au hotarat sa devina homosexuali, in realitate acestia atunci hotarasc sa nu mai tina ascuns acest lucru, sa-l faca cunoscut apropiatilor,ei fiind homosexuali inca din nastere, dar acest lucru este interpretat altfel de catre cei cu o “morala crestina” care denatureaza tot timpul si dau mereu altfel de intelesuri tuturor lucrurilor.

Referitor la gandirea lor ne stau dovada sutele de cazuri ale preotilor crestini homosexuali. Acestia nu sunt altii decat tineri cu o educatie cu radacini adanci infipte in morala crestina si care au descoprit ca sunt homosexuali, astfel au apelat imediat sau au fost dusi cu forta de aprinti la asa zisele servicii si centre ale bisericii crestine de “vindecare” a homosexualitatii. Culmea acestia dupa ani buni de manipulare si indoctrinare religioasa, nu au reusit sa se “vindece” asa cum sustin slujitorii bisericii, si au ramas in randurile bisericii devenind preoti sau maici . Mai devreme sau mai tarziu, acestia nu au putut sa-si tina ascunse nevoile si adevarata natura a lor, fiind prinsi intretinand relatii sexuale cu personae de acelasi sex chiar in biserici sau manastiri, infigandu-si lumanari in uretra sau satisfacandu-si poftele introducandu-si castraveti in anus sau vagin(in cazul maicilor), si mai mult decat atat, intretinand relatii sexual cu animale. In aceasta privinta avem dovezi sutele de stiri cu astfel de cazuri. Dar noi le stim doar pe cele prezentate la televizor, in realitate fiind mult mai multe cazuri.

Iata ce ne spune un membru al unei organizatii de natura religioasa pe pentru apararea familiei care a luat parte la aceste proteste:”Dorinta noastra este ca tara noastra sa protejeze familia ca fara ea nu avem viitor.Doar în familiile tradiţionale se pot naşte copii, iar noi suntem obligaţi să-i protejăm. Homosexulaii îl sfidează pe Dumnezeu şi vor duce omenirea la pieire.”

Cine a spus ca numai intr-o familie traditionala, adica o familie inapoiata de natura religioasa se pot naste copii si ca fara acestea nu putem avea viitor? Cine a spus ca numai doi oameni casatoriti pot face copii? Aceste lucruri chiar sunt constrazise de multimea de cazuri din lumea intreaga din tarile civilizate si avansate unde majoritatea oamenilor au inceput sa se indeparteze de ordinea religioasa daunatoare relatiilor si intelegerii, adica familia crestina. Acolo femeile folosesc metode contraceptive, pentru a se feri de o nastere nedorita, pentru a avea o viata sexual sanatoasa si pentru a naste un copil numai daca aceasta doreste si numai cand aceasta hotaraste, in momentul in care este constienta ca poate oferi intretinerea si educatia necesara. Acolo copii cresc mult mai sanatos si fericiti, se integreaza mult mai usor si au o eucatie mult mai buna departe de morala si regulile crestine inapoiate.

Pe langa aceste exemple satu dovada altele, exemplele homosexualilor care au o grija extraordinara de copii adoptati, copii care au crescut ca un exemplu pentru oricine, cu o educatie extraordinara, de la care ar avea multe de invatat “familiile crestine”, care fac copii din intamplare. Oamenii, in general cei din tarile mai civilizate si avansate, unde religia a inceput sa dispara, aleg sa-si traiasca viata liber, alaturi de un partener sau mai multi, fara a se complica si a intra in modelele primitive si religioase de organizare, ca cel al familiei, al monogamiei, prin casatorii cu acte si tot felul de complicatii care aduc constrangeri, incalcarea si restrangerea drepturilor si libertatilor ambilor parteneri. Ei aleg sa se uneasca si sa traiasca liber alaturi de ce persoana indiferent de sex sau cate personane doreste si la fel sa se desparta mult mai simplu, fara complicatiile aduse de o casatorie, prin procese, partaje, care in majoritatea cazurilor sfarsesc cu violenta, crima sau procese nesfarsite.

Proiectul Legii Antidiscriminare a stârnit valuri de controverse în rândul feţelor bisericeşti şi a mai multor organizaţii neguvernamentale imediat după ce a fost adoptat de Guvern, pe 17 februarie 2011. În replică, mulţi politicieni printre care şi ministrul Justiţiei, Alexandru Tănase susţine că „Proiectul Legii Antidiscriminare este unul foarte bun deoarece este menit să protejeze de abuzuri anumite categorii sociale vulnerabile cum ar fi femeile, copii sau bătrânii şi nu are nimic în comun cu promovarea homosexualităţii. Oficialul a specificat că Parlamentul ar putea să excludă din lege „orientarea sexuală” deoarece societatea noastră în marea ei majoritate nu este gata să accepte această categorie de persoane. Varianta de lucru a acestei legi este acum în process de fi remisă Parlamentului pentru a fi adoptată.

Sustinem si suntem solidari cu toate organizatiile grupurile LGBTQ din Republica Moldova in lupta lor pentru castigarea unor drepturi si libertati fundamentale necesare, in lupta lor impotriva oricarei personae si organizatii retrograde inapoiate anti-progresiste care incearca sa incalce aceste drepturi si libertati fundamentale ale omului.

*Aceasta solidaritate nu are nici o legatura cu vreo dorinta de unire a Romaniei cu Republica Moldova sau a unor credinte nationaliste. Consideram Republica Moldova un stat independent. Aceasta solidaritate se naste din internationalism si lupta a tuturor oamenilor indiferent de rasa, sex, orientare sexual sau nationalitate pentru o lume mai buna, pentru egalitate, libertate si diversitate.

Anunțuri

Nationalismul este o boala infantila. Este pojarul umanitatii.

Albert Einstein

Legaturi


%d blogeri au apreciat asta: