Miscarile crestin-fasciste anti avort

Cine sunt cei care stau in spatele miscarilor anti avort Pro-life? Cine sunt si de ce sunt in stare cei care au umplut internetul cu sute de siteuri anti-avort, pro-life, care sustin ca avortul este crima si care folosesc poze false pentru manipulare cu fetusi mai mari de 5 luni avortati de urgenta din cauza unor complicatii, sustinand ca asa ar arata ghemul de celule in urma unui avort la doua luni?

Ei sunt cei care asasineaza doctori, arunca in aer clinici medicale, ameninta si hartuiesc medici. Ganditi-va de 10 ori inainte sa credeti un rand din ce spun ei si mai ales inainte sa ii sustineti .

Lamuriti-va singuri urmarind filmuletul de mai jos.

Daca la un moment dat ajungeti sa cautati informatii despre avort, evitati siteurile care contin urmatoarele cuvinte: credinta, ortodox, familia, trauma avortului, urmarile grave ale avortului, avortul = crima, crestin, dumnezeu, prunc, copii nascuti si nenascuti, apararea vietii, adevarul despre avort, fata ascunsa a avortului, cat si siteurile asociatiilor si organizatiilor pentru apararea familiei, pro life, legionare, crestine.

Feriti-va de consilieri gratuite oferite de tot felul de asociatii. Intrebati numai medicii de specialitate. Apelarea la acesti indivizi si organizatii poate avea urmari deosebit de grave asupra sanatatii dumneavoastra si va poate pune viata in pericol.

Nu acordati incredre asa ziselor „fete”, „tinere mamici” care povestesc pe diverse siteuri sau forumuri despre cum erau hotarate sa faca una vort, dar s-au intors catre Dumnezeu si au nascut copilul chiar daca aveau o situatie materiala mizera fiind nespus de fericite. Nu luati in seama marturiile care fac referire la credinta, religii, Dumnezeu.Acestea sunt inventii, scrise de maici sic alugari pentru a manipula femeile.

Decat sa ajungeti la un avort, folositi o metoda contraceptiva care vi se potriveste, din zecile de metode existente si sigure!

OPRITI-IPANA NU E PREA TARZIU!

Pentru cei interesati cititi si:

http://reproductiverights.org

Anunțuri

Nationalismul este o boala infantila. Este pojarul umanitatii.

Albert Einstein

Legaturi


%d blogeri au apreciat asta: