Suntem impotriva: capitalismului,  totalitarismului, dictaturii, fascismului (legionarismului), rasismului, homofobiei, transfobiei, sovinismului, nationalismului, stalinismului.

Suntem pentru democratie adevarata, libertate, egalitate, pace si protectia mediului inconjurator.

Suntem pentru egalitatea in drepturi a femeii fata de barbat.Pentru distrugerea influentei religioase in societate care promoveaza supunerea femeii in fata barbatului si rolul ei de a da nastere la cat mai multi copii.

Suntem pentru despartirea imediata a bisericii de stat, neamestecul oricarui cult religios in treburile statului, in dezvoltarea societatii si in educatie.

Luptam impotriva “moralei crestine” care este considerata de unii“morala” oficiala, fiind acceptata si promovata orbeste de majoritatea indivizilor, chiar si in randurile miscarilor progresiste, bazate pe idei si conceptii invechite necorespunzatoare cu vremurile in care traim. Consideram ca morala crestina si valorile fundamentale ale crestinismului trebuie sa ramana valorile minoritatii, adica adeptilor cultului respectiv (practicantilor), nu ale poporului, majoritatea lui neavand nici o legatura cu crestinismul.

Luptam pentru distrugerea mitului despre familie “familia este celula de baza a societatii”care are puternice radacini religioase si este acceptat orbeste de unii si aparat cu putere de altii.

Luptam pentru: dreptul femeilor de a decide, dreptul la avort, dreptul ca contraceptie, dreptul la educatie sexuala, decriminalizarea muncii in industria sexului, libertatea sexuala , pentru libera exprimare . (*Industria sexului – arta pornografica, prostitutie, striptease, masaj erotic, videochat erotic, telefon erotic, etc.)

Suntem impotriva oricarei asociatii, organizatii, sau partid care are ca scop limitarea sau ingradirea liberatii de exprimare , indiferent de scop.

Suntem: impotriva opresiunii femeii, pentru drepturile LGBT (Lesbian,Gay, Bisexual,Transgender) si minoritatilor etnice atat in cadrul  societatii cat si in cadrul clasei muncitoare.

Luptam impotriva oricarei idei sau tendinte de separatism sau revendicari teritoriale, idei primitive inapoiate care incalca drepturile si libertatile individului, promovate si raspandite de cultele religioase si organizatiile fasciste, legionare, antiprogresiste.

Luptam impotriva oricaror principii si traditii invechite, retrograde si daunatoare progresului, libertatii si civilizatiei.

Suntem pentru multiculturalism.

Suntem pentru abolirea tuturor granitelor vizibile si invizibile dintre oameni.

Suntem pentru colaborarea tuturor popoarelor si indivizilor indiferent de nationalitate, sex,orientare sexuala, varsta etc., pentru crearea unei Europe si lumi cu adevarat democrate si libere fara saracie, granite, sclavie, foamete, somaj, ura, inegalitate, etc.

Lupta Anticapitalista este un site educativ ce prezinta stiri, articole, pareri si informatii din toate domeniile de interes.

(In constructie)


Nationalismul este o boala infantila. Este pojarul umanitatii.

Albert Einstein

Legaturi


%d blogeri au apreciat asta: